Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل اظهار کرد: با توجه به پیشرفت تکنولوژی در عصر حاضر و نیاز اساسی هر جامعه‌ای به توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات این بخش به یکی از مهم‌ترین موضوعات در عصر کنونی تبدیل شده است.

وی افزود: در عصر حاضر اهمیت توسعه ارتباطات تا به حدی رسیده که این حوزه تنها بخشی است که می‌توان با استفاده از آن توان و قدرت خود را به جهانیان نشان داد و از این‌رو استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات و یا به نوعی بستر‌های الکترونیکی ایجاد شده بسیار مهم و ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل بیان کرد: فعالیت شرکت مخابرات به عنوان نمادی از توانایی و اتکا به دانش و قدرت داخلی با افزایش نیازهای دو سال اخیر به بحث ارتباطات و توسعه فناوری اطلاعات همراه بوده اما همچنان با اتکا به توان داخلی در حال خدمت رسانی به مردم گرامی هستیم.

شیوع ویروس کرونا نیازمندی به فناوری اطلاعات و ارتباطات را دو چندان کرد

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل با اشاره به شرایطی که از قِبل شیوع ویروس کرونا برای نیازمندی به توسعه ارتباطات پیش آمده عنوان کرد: الزاماتی که پس از شیوع بیماری کرونا برای توسعه این بخش پیش آمد و توسعه بسترهای الکترونیک و نیازمندی حوزه آموزش و پرورش، بهداشت و بانکداری و ... تغییر و تحولات بسیاری را در این حوزه ایجاد کرده است.

اسماعیل‌زاده ادامه داد: پیشرفت تکنولوژی و الزامات پیش آمده از بابت شیوع ویروس کرونا سبب شده تا امروزه زندگی بدون اینترانت و اینترنت غیر قابل تصور باشد و قطعی اینترنت سبب توقف بسیاری از کارهای روزمره مردم می‌شود، این امر نشان‌دهنده اهمیت حوزه فناوری اطلاعات است که بر این اساس باید بحث توسعه‌ای طبق نیازهای مردم و نیازهایی که خود این دانش ایجاد می‌کند انجام گیرد.

وی با اشاره به توسعه شبکه فیبرنوری در استان اردبیل گفت: با توجه به اهمیت توسعه شبکه فیبر نوری در استان اردبیل علی‌رغم تمام مشکلاتی که داریم سال گذشته ۴۰۰ کیلومتر توسعه فیبر نوری بین شهری و شهری در استان داشته‌ایم.

نوسازی و بهسازی ۳۵۰ کیلومتر از شبکه و مسیرهای ارتباطاتی استان اردبیل

مدیر عامل شرکت مخابرات استان اردبیل بیان کرد: بحث بهسازی و نوسازی خطوط از دیگر موضوعات مهمی است که در سال‌های اخیر بسیار پرهزینه بوده به‌طوری‌که در سال گذشته نزدیک ۳۵۰ کیلومتر نوسازی و بهسازی شبکه و مسیرهای ارتباطاتی را انجام داده‌ایم.

واگذاری ۱۸ هزار شماره تلفن ثابت جدید در استان اردبیل

وی با اشاره به سایر اقدامات توسعه‌ای در استان اردبیل تشریح کرد: در حوزه توسعه‌ای با تلاش همکاران با توسعه اکسس در ۸۰ نقطه و نصب تجهیزات بروز، سرویس‌های جدید ارایه شده و ۴۰ هزار پورت ADSL ، VDSL ، FTTH واگذار شده است.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل با بیان واگذاری شماره‌های جدید برای خطوط تلفن ثابت در استان اردبیل تصریح کرد:  در بخش تلفن ثابت نیز ۱۸ هزار شماره جدید در این بخش واگذار شده است و در بحث توسعه باند و پهنا نیز در سال ۹۸ با تلاش‌های انجام یافته پهنای باند مصرفی در استان اردبیل به ۸ مگابیت رسانده شد و در سال جاری نیز ظرفیت پهنای باند ۲ برابر شده و مصرف پهنای باند ۶ برابر شده است.

اسماعیل‌زاده ادامه داد: در حوزه ارتباطات سیار با توجه به اعتبارات از محل uso توسعه بی‌سابقه‌ای داشته‌ایم و طی آن شبکه روستایی به همراه اول برگردان شد که یک اقدام بسیار مثبت در این حوزه بوده و دومین اقدام در این حوزه نیز بحث توسعه سایت‌ها در روستاها بوده است.

راه‌اندازی ۷۱ سایت جدید در روستاهای استان اردبیل

وی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام یافته در سال ۹۹ باید ۷۱ سایت در روستاها نصب می‌کردیم که عملیات تمامی این سایت‌ها به اتمام رسیده و از مجموع آن تا به امروز تعداد ۵۶ سایت به‌طور کامل به اتمام رسیده و مردم در حال استفاده از آن هستند و بقیه نیز تا آخر خرداد ماه وارد شبکه خواهند شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل عنوان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های این شرکت در بخش روستایی بحث ارتقای تکنولوژی این سایت‌ها به 3G  و 4G بوده که این موضوع نیز دستور کار قرار دارد و تا آخر خرداد ماه سال جاری انجام می‌شوند.

اسماعیل‌زاده گفت: در بخش پروژه‌های توسعه شهری نیز ایجاد ۳۰ سایت را در برنامه داریم که ۱۸ سایت راه‌اندازی شده و در خصوص ۱۲ سایت دیگر نیز مقدمات کار انجام شده و حداکثر تا آخر تیرماه سال جاری به اتمام می‌رسد.

وی با اشاره به مشکلات موجود در توسعه سایت‌های شهری بیان کرد: یکی از عواملی که در توسعه شهری خدمات را به تاخیر مواجه می‌کند بحث همکاری و کمک مردم در تملک و جایابی سایت‌ها بوده و در این خصوص نیز با اطمینان می‌گوییم که در بحث سایت‌های همراه اول با توجه به تاییده‌های موجود این سایت‌ها هیچ‌گونه ضرری ندارند و همکاری مردم جهت ارایه خدمات بیشتر و منظم بسیار مهم است.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل با اشاره به برنامه‌های این شرکت برای سال ۱۴۰۰ نیز گفت: برای سال‌جاری نیز در بحث روستایی نزدیک ۵۰ سایت دیگر توسعه خواهیم داد که امیدواریم با اتمام این اقدامات شاهد رفع نواقصات و مشکلات کنونی در روستاهای استان باشیم و در کنار آن با بروزرسانی تکنولوژی 3G  و  4G در روستاها نیز شاهد بهره‌مندی از این تکنولوژی خواهیم بود.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: خدمات مخابرات تلفن همراه استان اردبیل فناوری اطلاعات اسماعیل زاده توسعه ای سال جاری سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۹۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟